18.05.2023 г., 15:23 ч.

Едно-нерушимо 

  Поезия » Любовна
136 0 1

Ти си далечен, неясен мираж,

ти си мечта нереална.

Път в мрака вечен, опасен вираж,

за мене си тъй специален,

 

че в огън готова да скоча съм и

вир да преплувам, най-буен.

Но колко реален си ти и дали

си струва от сън да се будя?

 

Да! Ти ще дойдеш! Не си и мисли

да бягаш, аз зная къде си.

Цял свят не може да ни раздели

щом твоя е моята песен.

 

Ти си кошмарен, жесток властелин

и демон, погубващ души.

Но мой си- единствен и неповторим

С теб сме едно-нерушимо.

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесен стх! Поздрави!
Предложения
: ??:??