26.07.2008 г., 16:43 ч.

Едно оставено момиче без любов 

  Поезия » Бели стихове
1424 0 3
Едно оставено момиче без любов

По теб и тази нощ едно сърце за тебе страда,
по теб отново едно момиче тъй отчаяно плаче,
по теб и само за теб то очите си изплака,
но ти не виждаш нейните сълзи,
ти не изпитваш болката, която я гори..
Тя живее, но само, защото ти и даваш сили,
сили, от които я боли.
Ти живееш в своя свят без правила
и сам създаваш си закони, а тя отчаяно след теб върви
и спазва всяка твоя дума.
Тя отчаяно се моли нощем
и иска да си неин...
Тя отчаяно живее още и плаче ден след ден.
Тя от теб зависи, нали ти си единствената и сила.
Ти завинаги си в нейното сърце,
ти никога не ще обичаш туй дете.
Ти никога не си до нея, ти винаги си с друга,
а тя, малкото момиче, е виновно, виновно за това, че те обича
и отново сълза по красивото и лице се стича.
Тя не може да живее без теб,
все пак и тя е човек и търси любов,
търси живот,
търси щастие,
но отново и днес ще остане без него...
Отиди дори за миг до това обречено момиче,
и го излъжи, излъжи поне за час колко много я обичаш,
прегърни я, а после си иди,
повярвай - тя ще бъде щастлива,
ако твоето сърце поне веднъж за нея умира...

© Ивелина Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинско и изстрадано...И аз откривам себе си в тази героиня,зная какво е да искаш малко любов поне,нда живееш с тази болка в гърдите... Желая ти само щастие и дано той поне веднъж проумее колко е болезнено и поне веднъж "твоето сърце поне веднъж за нея умира... "
    Поздрав!
  • "Тя отчаяно живее още и плаче ден след ден"-живее болезнено бих казал-съчувствам ти защото имам подобен проблем
  • Тъжно, много тъжно!!!Желая на лирическата щастие!!!
    Поздрав!!!
Предложения
: ??:??