Това е игра и всички ние сме просто
жертви на любовта.
Не се опитвай да го промениш.
Не го избираш ти.
Жертви сме.
Ако си тръгваш,
не тръгвай сега.
Моля те,
не отнемай сърцето ми.
Обещай.
И тогава ще разделим пътищата си.
Няма да те пусна на никаква цена.
Нуждая се от теб сега,
както се нуждаех преди.
Ти казваш, че още сме приятели.
Изтръгвам сърцето си на показ!
Няма маскаради.
Просто погребална приказка за нашата любов.
Нямам друг избор освен
да се откажа от сърцето си и да ...
Обичам.
Преживея.
Чуй звука!
Туптенето на едно разбито сърце!
© Емил Богданов Всички права запазени