Погледна ли те, виждам морето,
погледна ли те, виждам небето.
Толкова сини, толкова безкрайни,
като очите ти, красиви и омайни.
Ти си най-прекрасното момиче,
ухаеш на свежо, пролетно кокиче.
Когато усетя аромата на твоята коса,
напомня ми на прохладната утринна роса.
Любовта ми към теб е безкрайна,
тя е искрена, истинска и трайна.
И най-важното, усещам го лесно,
споделена е, обичай ме вечно!!!
Не тъгувай заради това лято дълго,
винаги неразделни ще сме, знам го.
Ще те обсипвам с толкова милувки,
с погледи огнени и страсни целувки.
С обятия разтворени ще те чакам,
няма никога да спра да те обичам.
© Здравко Всички права запазени