Aug 22, 2014, 11:48 PM

Едно Синьо Лято 

  Poetry » Love
413 0 0

Погледна ли те, виждам морето,

погледна ли те, виждам небето.

Толкова сини, толкова безкрайни,

като очите ти, красиви и омайни.

 

Ти си най-прекрасното момиче,

ухаеш на свежо, пролетно кокиче.

Когато усетя аромата на твоята коса,

напомня ми на прохладната утринна роса.

 

Любовта ми към теб е безкрайна,

тя е искрена, истинска и трайна.

И най-важното, усещам го лесно,

споделена е, обичай ме вечно!!!

 

Не тъгувай заради това лято дълго,

винаги неразделни ще сме, знам го.

Ще те обсипвам с толкова милувки,

с погледи огнени и страсни целувки.

С обятия разтворени ще те чакам,

няма никога да спра да те обичам.

© Здравко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??