21.06.2009 г., 17:10 ч.

Едно сърце 

  Поезия » Любовна
681 0 2

 

 

 

 

Едно е сърцето в моята душа.

Две са думите, изречени от моята уста -

"Обичам те" безмълвно шепна аз,

да чуя искам звънкия ти глас.

 

Едно слънце грее на лазурното небе.

Две очи търсят твоето лице -

да зърна искам нежния ти лик,

да те докосна искам само за миг.

 

Една душа самотна скита се във мрака.

Едно сърце ще продължава вечно да те чака -

ще чака, ще се моли, ще зове...

Ще чака половината от своето сърце.

© Мирослава Ваклинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силни чувства бликат от този стих!
    Поздрави!
  • Чувството е чистота и свобода!
    Отдаденост - настръхване от незабравимост.
Предложения
: ??:??