15.03.2011 г., 22:32 ч.

Едно сърце, свило се с пет сантиметра 

  Поезия
884 0 5

 

Губя те бързо, мила.

Губя те – не се надявам

на стихове ритуални.

Месеците изминават като

бързи попови лъжички.

Очите ти бягат от мен,

тичат и се усмихват ритмично.

Знам, мила, губя те.

Не те познавам, а иначе те Обичам.

Виждам уханието ти всеки ден,

не, не, греша – тялото го виждам.

Сърцето не е толкоз голямо вече,

дори мечтите...

нямат вкусен аромат.

 

 

15.03.2011г.

 

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??