7.07.2007 г., 11:52 ч.  

Едно сърце умира 

  Поезия
608 0 3

Едно сърце - раздало се до болка,

едно сърце, е по-голямо от света.

Сега умира и не търси прошка

не иска помощ. Остави го да умре!

 

То дало е това, което иска,

Обичало е, дарявало е топлина

Дори не си помисля да поиска

отплата, за сторената добрина.

 

Едно сърце - то знае, че обича

и макар на прага на смъртта,

то твойто има пак изрича

и се кълне във любовта.

 

Едно сърце - след малко мъртво

дошло отдавна на Планетата Земя.

Знае, че постигнало е онова,

което всички ний наричаме съдба:

 

Докоснало е феномена ЛЮБОВТА!!!

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??