ЕДНОДНЕВНО
(но всъщност многогодишно)
"Този град, в който аз съм роден..."
Три акорда и четири посоки,
китарено изстрадани на кръстопът.
Сърцето се залива от широкото,
самотни страсти пак ли го коват...
Борба със звуците, със лятото...
и весел... ласкав звездопад,
звън на капчуците, под ятото
и... няма връщане назад.
Камбаните сноват по съмнало
и пак е малък... този град.
На медиите нещото е гръмнало.
Спасение е вярата на този свят.
"И сам войнът е войн..."
© Мери Попинз Всички права запазени