10.09.2006 г., 10:02 ч.

Едва ли 

  Поезия
907 0 5
Всичко е сякаш отдавна измислено
и е наречено с безрой имена -
как да премина реката от истини?
Стига ми само една.
Не всичко е наше и то си отива,
замръзва усмивка...Едва ли
хартиени хора ме правят щастлива
и пазят съня ми - едва ли...
Единствено искам за себе си само
душата ми в друга да се отразява.
Не ми е по силите нещо голямо.
Не всеки умее да дава...

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??