12.07.2008 г., 12:46 ч.

Едва сега 

  Поезия
580 0 7

Цял живот

исках от теб

да бъдеш по-

                     и по-

                        и по-...

 

Загубих те.

Нечакан край.

 

И осъзнах

едва сега,

че всъщност

                    бил си

                         най-...

© Мария Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??