22.05.2014 г., 17:28 ч.

**** 

  Поезия » Бели стихове
464 0 0

Свещичка в ръцете гори
зарад отминалите дни

и онез човешки грехове,
които Бог на плещите си взе.

За миг да се покаем, хора -
да забравим таз човешка злоба,
да прошепнем от душа БЛАГОДАРЯ -
в сърцата си да пуснем топлина.

Заради наште грехове
Бог наказа своето дете,
а сега ни гледа от високо -
може би разкайва се дълбоко....

Нека да се поклоним,
от сърце да се покаем и благодарим,
да сме сплотени и добри,
за по-щастливи бъдни дни!

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??