15.03.2014 г., 19:29 ч.

....... 

  Поезия » Любовна
534 0 0

Егото ми няма да замлъкне -

като червей ще разяжда

къс по къс от мойто покаяние.

С усмивка ще те унижавам,

а искрена ще бъде гордостта,

страстта да притежавам,

с волята на крал да покоря.

Може би познаваш мойте светли дни

и моята любов и всеотдайност,

но чувал ли си най-тежката

от всички истини?

Отдавна любовта умря.

Владее в мен себичността.

© Ирена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??