Mar 15, 2014, 7:29 PM

....... 

  Poetry » Love
538 0 0

Егото ми няма да замлъкне -

като червей ще разяжда

къс по къс от мойто покаяние.

С усмивка ще те унижавам,

а искрена ще бъде гордостта,

страстта да притежавам,

с волята на крал да покоря.

Може би познаваш мойте светли дни

и моята любов и всеотдайност,

но чувал ли си най-тежката

от всички истини?

Отдавна любовта умря.

Владее в мен себичността.

© Ирена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??