10.11.2011 г., 10:14 ч.

* * * 

  Поезия
453 0 1

Иска ми се да докосна устните ти нежно,

бавно да се плъзна по любимото лице

и всяка твоя болка - малка и голяма,

да пречистя с парещи ръце.

Устните ми дълго ще се спират върху твоите очи -

два извора на  много радост, преливащи понякога в сълзи.

И дано от моите целувки да попиеш светлина,

та да можеш отново да посрещнеш с усмивка ти деня.

© Екатерина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??