25.04.2020 г., 18:05 ч.

Его тристишие 

  Поезия » Източни форми
709 1 2

Забравил за всичко преживяно през деня,

аз, в съня си, тичам бос по лунната пътека,

търсещ нови Откровения за душата!... 

 

 

 

 

 

© Гюрхан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??