18.06.2010 г., 8:52 ч.

Ех, учителю... 

  Поезия » Любовна
737 0 3

Учителю, учителю,

изненадвам ли те как си знам всеки урок?

Много добре ми ги преподаваше,

пък и аз бързо уча...

Професионално си играя с хората.

Майсторски слагам маската,

прецизно разбивам мечти

и със стил се усмихвам на сълзите...

Добре съм си научила –

да не боли, когато си отивам

и да не плача, когато изтривам целувките...

А романтичното?

Всеки ден го търкам от себе си в банята,

всеки ден мия стремежа към нежност от порите...

Прилежна ученичка съм...

Какво ще кажеш?

ОБИЧАШ МЕ?!?!?

Ха – не ме интересува !

 

(Какво ти става?!

Учителю... май вече те надминах!)

 

 

03.02.2007

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??