6.01.2011 г., 19:09 ч.

Ей, ти! 

  Поезия » Хумористична
1111 0 5

Ей, ти, дето на бара сучеш мустак
и безсрамно след мене лигите точиш,
погледни се - вече си сбръчкан дъртак,
а аз - летва висока, за да ме скочиш!

Ей, ти, дето зад бара чашите пълниш,
не ме зяпай така - бирата стана с калпак,
като Мъртво море съм солена, не ще ме погълнеш,
а и още кьосе си, да те кърмя нямам мерак!

Ей, ти, русокоске от сепарето,
няма как да  ме вкараш в обратен сюжет,
слава Богу, още харесвам мъжете
и завъртам главите им в троен аксел, тулуп, пирует!

Ей, ти, с китарата, заради мене нотите бъркаш,
пък и гласът ти май нещо взе да трепери,
кажи на хлапето зад бара две да забърка
и ела тук, обща тема все ще намерим!

Ей, ти, дето с мен закъсняваш за среща,
нали не си мислиш, че вечно тебе ще чакам?
Добре ме познаваш - около мен става горещо,
пия едно и действам, без да протакам!

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??