24.01.2010 г., 17:19 ч.

Ежедневие 

  Поезия » Бели стихове
637 0 1

Думи нахвърляни всякакви,
като отпадъци.
Жестове, нерви, гримаси -
станали навици.
Вече нямаме време
да се обичаме.
Погледи все поразяващи,
в хаос тичащи.
Реплики все по-хапливи,
себеотричащи.
Боже, какво ежедневие -
криволичещо.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??