16.04.2009 г., 19:51 ч.

Ежедневие 

  Поезия
490 0 1

                                Ежедневие

 

Не обичай неуловимото.

Не искай неосъществимото.

Не жадувай да безмерното.

                        За да си добре.

 

              Далеч е Хоризонтът.

              Далеч е Безкраят.

              Високо е духът.

              Празни надежди.

 

Искай Земята - хранилница.

Искай Водата - животворна.

Искай Ефира - вечност.

                         За да си добре.

 

              Така ще си Младост.

              Така ще си Зрялост.

              Така ще си Столетник.

 

© Кети Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??