3.04.2018 г., 1:20 ч.  

Ежедневие 

  Поезия » Акростихове
523 0 0

 

Днес отново рано се пробудих!

Едничка мисъл пак ме връхлетя!

Нямам време пък сега!

Яденето да приготвя!

Тичам през глава!

 

На работа отивам!

Ах, сетих се сега!

 

Една задачка имам да изпълня вечерта!

Да не забравя малкото човече в детската градина!

Няма, днес нали не съм сама!

Ах, къде е ключа от колата?

 

Жалко пак не знам!

Е нищо де, не е за първи път!

Нямам време тичам по леда!

Ах, това е моята съдба!

 

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??