Едно едничко нещо искам -
Мъничко любов.
Искам, но не мога да я имам.
Леглото празно е - защо?
Къде да търся любов?
И защо да развалям едно приятелство?
Рискът да поема ли
И да му призная, че го желая?
Личи ли ми?
Откъде да зная!?!
Вече съм голяма, но
Мислите си как да призная?
И заслужава ли си нещо
Лекомислено да правя?...
Е гаси кашата ми е в главата!
Вярвям, че си обича приятелката...
Час: 15:27 17. 05. 2005 г.
© Силвия Герджикова Всички права запазени