23.08.2014 г., 21:53 ч.  

Екскурзионна любов 

  Поезия » Хумористична
403 0 1

                    Тя беше родом от Варна,

                     живееше той пък в Лом.

                     На плажа случайно я зарна

                     и влезе в живота и с взлом!

                              При леля и бяха в Каварна,

                              при вуйчо му после в Балчик,

                              със пръст дори не я барна

                              но, всичко си беше ачик...

                     Мерака го гонеше явно,

                     че беше маце от сой,

                     но нищо не стана във Трявна,

                     а пусна му чак в Ахелой!!!

                               В Пловдив научи, че чака

                               да става майка щастлива,

                               щом чу за това се разплака

                               и хвана трена за Сливен.

                     Подписаха в Нова Загора,

                     живяха след туй в Първомай,

                     детето роди се наскоро -

                     но нешо закучи се май!?!

                               Тя хукна набързо за Варна,

                               а той пък запраши за Лом 

                               и никой дори не се мярна

                               при малкия в детския дом.

                     А после след мъки големи

                     доколкото знам, в Костинброд

                     след като нищо не стана в Плевен,

                     успя да получи развод!

                               Той в Хасково бизнес захванал,

                                Живеела тя в Златоград

                                и от голямата обич остана

                                едно копеле на белия свят!  

                           

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??