Експериментален взрив
на нашите емоции
по формулата
време плюс пасивна памет,
с висящи и потъващи въпроси,
с изискана самоизмама.
Изкуството да си добър
не е достатъчно
да сложиш точка
там, където трябва –
очарователно е дългото ти чакане
и смешна твоята саморазправа.
Написаното с молив
се изтрива,
защото всеки има право
на решение,
сега на топличко
побързай да си идеш
и да изтриеш всички угризения.
© Ел Асенова Всички права запазени
"Написаното с молив се изтрива", "сега...побързай да си идеш и да изтриеш всички угризения". Това сравнение определено ми хресва!
Оценявам творбата високо!Поздрави от мен и хубав ден!