30.04.2007 г., 12:03 ч.

Експлозив 

  Поезия
489 0 1
         Експлозив
 
 Сърцето ми било експлозив
 и ще е докато съм жив,
 един път успешно го взривих
 и с парченца от него сълзите Ви раних.
 
 Странно нали -
 ранени сълзи.
 
 А сърцето ми стои си цяло пак,
 цяло, но празно - може би знак.
 И пак заредено.
 Готово да гръмне
 с познатия вкус на сълзи,
 готово с чувства
 пак да Ви зарази.
 
 И ето момента дойде
 усмивки, огън, а после... сълзи.
 сълзи от мен ранени
 сълзи във мен изгорени.
 29.04.2007  08:47

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??