16.05.2023 г., 10:21 ч.

Екстаз 

  Поезия » Любовна, Еротична
534 1 0

Прокарвам пръсти бавно по гушата ти,
зарявам ги нежно в прелестните коси,
масажирам с върха им кажата ти,
измъркваш сладко в прегръдката ми.

 

С устни опсипвам лицето ти,
целувам те много навсякъде,
по бузите, челото, носленцето сладко,
претваряш очи, наслаждаваш им се.

 

Стискам те здраво в обятията си, 
галя нежно гръбчето, тяло ти, 
стоварвам ги върху дупето ти, 
леко масажирам, доближавам се. 

 

Устните стоварват се върху твоите, 
така меки и нежни, целувам ги страстно, 

прокарвам език в устата ти, 
поемам си дъх и затварям очи. 

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??