Късно е да те доказвам
отдавна си принадлежност
тревожно подчинена
на вибратото в гласа ми
споменаващ порока
на вредите от собствеността
изрично вменена
с пръстови отпечатъци
допуснали неизменни
доказателства
лирично провокирани
върху екстрасистолите
Зная заклинанията
за задържане на повърхността
при мъртви течения
в зоните за давещи
обещания и недостъпност
на летни бури, когато е
почти
много горещо от високо кръвно
налягане
Късно е да те отказвам…
от себе си
© Misteria Vechna Всички права запазени