12.01.2022 г., 20:54 ч.

Екзистенция 

  Поезия » Философска
315 1 2

Екзистенция

 

На всяко тръгване целта

е не да скиташ по Света,

а в залезът на някой ден –

да се завърнеш променен...

 

12.01.2022.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??