3.11.2009 г., 23:55 ч.

Ел маниана 

  Поезия » Бели стихове
401 0 3

Преекспонирани

са представите

за зло и добро,

трябва-не трябва,

мрази-обича.

Хаос и заблуда

витаят във сферата

на идеалното,

лично-приготвено

време за размисъл

на всеки от нас.

С поглед от малодушие

в небитието

всичко разбирам -

че трудно разбирам.

 

 

 

28.08.2009г.

Лозенец

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??