Преекспонирани
са представите
за зло и добро,
трябва-не трябва,
мрази-обича.
Хаос и заблуда
витаят във сферата
на идеалното,
лично-приготвено
време за размисъл
на всеки от нас.
С поглед от малодушие
в небитието
всичко разбирам -
че трудно разбирам.
28.08.2009г.
Лозенец
© Ангелина Кънчева Все права защищены