14.10.2010 г., 14:45 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
1330 0 9

Сега ще бъда празна, чиста,
като лист разпънат на бюрото.
Докосни го!
Нарисувай ме с мечти!
Сътвори ми приказка от вяра!
Пристъпяй в моя мир на пръсти,
ронлива съм все още!


Очаквам истинската синева,
понесена от твоето ромолене.
Ела, за теб съм нова, бяла,
току родена... жадна!
Не ме щади!
Чертай ме смело, Светлина!

 Музика от слънчеви лъчи!


Ела... да те даря със себе си!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??