13.09.2012 г., 23:07 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
504 0 0

Ела сега, когато те желая,

когато имам нужда от искри,

когато не съзирам края

и нощите превръщат се във дни.

 

Ела, когато си ми нужен

веднага, в този миг, сега!

Знам, не си за нищо длъжен,

но обещавам свят на чудеса!

 

Ела, познай ме като твоя,

отдай душата си на мен,

после на утрото в покоя

сам ще искаш да си в плен.

 

Ела, когато аз те искам,

защото времето лети,

вълненията бурни плискат,

за първи път отворили очи.

© Петя Стрелчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??