Ела сега, когато те желая,
когато имам нужда от искри,
когато не съзирам края
и нощите превръщат се във дни.
Ела, когато си ми нужен
веднага, в този миг, сега!
Знам, не си за нищо длъжен,
но обещавам свят на чудеса!
Ела, познай ме като твоя,
отдай душата си на мен,
после на утрото в покоя
сам ще искаш да си в плен.
Ела, когато аз те искам,
защото времето лети,
вълненията бурни плискат,
за първи път отворили очи.
© Петя Стрелчева All rights reserved.