1.11.2020 г., 18:53 ч.

Ела 

  Поезия
314 1 2

Ела...
Напразно е живял човек,
ако очи за хубост като твойта няма!
Жена, прекрасна като теб
е нужно да се съзерцава.

 

Ела...
Ако те притеснява, че съм мъж...
Ръка ще пусна, ще ти налетя...
Дано във ада да гори,
проклетникът туй що е причинил!

 

Ела...
На приказка, на по кафе,
да бистрим дълго разни теми,
защото с умната жена
да разговаряш е награда!

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??