27.01.2008 г., 22:18 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
853 0 3

Ела точно сега

при моята замръзнала душа,

тя има нужда от теб в нощта.

Ела, защото тя страдала е

в самота без твойта

светлина и топлина.

Ела, много дълга е нощта,

ела и изживей с нея ти мига.

Ела точно сега, защото тя

чакала е дълго в тъмнина,

с букет цветя -

твойта нежна светлина и топлина.

 

© Александър Люцканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??