Ела
Ела в живота мой.
Ела и погали разпелините ми от вятъра коси.
Ела и избърши сълзите, които се стичат тъй дълго от мен.
Ела и стопли премръзналото ми сърце.
Ела и допри се до мен.
Ела и не си отивай.
Остани тъй дълго, колкото си пожелаеш в живота мой.
Отварям ти вратата на сърцето си и те каня да направиш първа крачка ти.
© Марияна Димитрова Всички права запазени