Mar 8, 2008, 6:34 PM

Ела  

  Poetry
529 0 0

 

                                           Ела  

 

 

Ела в живота мой.

Ела и погали разпелините ми от вятъра коси.

 

Ела и избърши сълзите, които се стичат тъй дълго от мен.

 

Ела и стопли премръзналото ми сърце.

Ела и допри се до мен.

 

Ела и не си отивай.

Остани тъй дълго, колкото си пожелаеш в живота мой.

 

Отварям ти вратата на сърцето си и те каня да направиш първа крачка ти.

 

 

 

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??