5.09.2018 г., 17:54 ч.

Ела и остани 

  Поезия » Любовна
307 0 1

Свещта догаря бавно в пролетната нощ,

Луната тихо плува в звездния си кош.

В камината от камък тихо тлее жар,

в сърцето ми бушува любовния пожар.

 

Среднощни нежни ласки, целувки, огнен плам,

а след това си тръгваш и аз оставам сам.

Във снимката ти малка съм вперил пак очи,

а твоят нежен шепот в ушите ми звучи.

 

Изпълваш с обичта си ти целия ми свят,

със трепети и чувства, направи ме богат.

Ела сега при мен и моят ден бъди,

единствено те моля, ЕЛА И ОСТАНИ!!!

© Красимир Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??