6.07.2017 г., 11:12 ч.

Ела и прегърни ме тихо.. 

  Поезия » Любовна
704 0 2

Ела и прегърни ме тихо,
не искам думи, искам топлина.
да ме докосваш, да те чувствам
и после кротко да заспя.

Прегърнал ме, да те усещам нощем
от нежността ти да ме заболи,
когато се събудя сутрин...
не искам повече мечти!

Мечтах и страдах с постоянство,
погледнах в теб и в мигом спрях
когато си до мен на близо,
не сещам студ, не сещам страх.

Не се налага да се крия,
не се налага да мълча,
напротив – искам тебе да открия
и да не бягам след това.

© Гергана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??