11.10.2006 г., 15:38 ч.

Ела отново в моя сън 

  Поезия
865 0 6

  

  Ела отново в моя сън 

 

  да ме погледнеш с вечността си

  когато тихо е навън

  да ми докажеш верността си

 

  Ела отново в моя сън

  да ме превърнеш в жар и жажда

  сънят ми няма да е нов

 но нови пламъци поражда

 

 Ела отново в моя сън

 

  и остани завинаги във мене

  и нека светло е навън

  за тебе винаги ще имам време 

© Стефан Вангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??