28.03.2019 г., 22:21 ч.

Ела при мен 

  Поезия » Любовна
429 0 2

Не спиш?! Седиш загледана в екрана.
Сама, навярно, ти е скучно.
Далече съм. Изпращам ти покана:
Ела при мен в най-хубавата от страните!
Във царството Морфеево ела!
Ще дойде бързо утрешният ден,
с усмивки слънчеви окичен.
Една за мене, моля, запази
А аз на твойте устни ще я сложа.

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??