13.03.2008 г., 11:17 ч.

Ела при мен 

  Поезия » Любовна
554 1 2
Ела при мен

Какво искаш да направя,
за да ти докажа любовта ми?
Не мога за миг да те забравя,
ти тотално взе ума ми.

Розата цъфти и прецъфтява,
като всички други цветя,
но целувката за спомен остава
и тя напомня ми за твоята красота.

Как студено е вечер в мрака,
колко тъжно е тогава,
моята душа - твоята чака,
за да оставим всичко в забрава...

Всяка нощ в съня ми
идваш като есенно листо
и то споделя любовта ми,
и нежно се свива в моето гнездо...

Благодаря на Бог, че те създаде
с тази неземна красота,
благодаря му, че на нас ни даде
това прекрасно чувство - любовта!

04. 07. 2002

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??