1.03.2017 г., 0:45 ч.

Ела със мен 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
636 0 0

Ела със мен,

да те даря със любовта!

Двама със теб да бродим по света,

обичайки се да променяме света.

 

Ела, сърцето ми те чака

готово да излекува всяка твоя рана.

Нека бъда твоя щит ,

в един злокобен свят за да те пазя!

 

Не тъжи,

огледай се и виж,

до теб съм аз, протегнал съм ръка!

Любовта си ще ти я даря

и всеки изгрев за теб ще е красив

и на всеки залез до мене ще си ти!

 

Забравила си любовта?

Ела, ще ти я припомня!

Забравила си нежността,

до мен отново ще я усетиш.

Любовта ми ще те стопли,

като ласка от добър приятел,

като нежен звук от славей,

до мене ти бъди

и за болката – забрави!

 

28.2.17г                                       Автор: Б. Димитров

© Бойко Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??