25.11.2008 г., 18:06 ч.

Ела, върни се 

  Поезия » Любовна
578 0 1

Обичам те безкрайно аз,

не карай ме да страдам в този час.

Кажи, че обичаш ме и ти,

па макар отново ме излъжи.

Моля ти се не мъчи ме,

а ела и прегърни ме.

Чувствам се спокойна аз

щом до мене ти застанеш.

Целувката ти помня мила,

която прави ме щастлива.

Цялата горя от страст,

щом спомня си за тебе аз.

Ела при мене - целуни ме

и нека двамата от страст да изгориме.

Да потънем двама с теб сега

в океана на любовта.

Знам, обичаш ме и ти,

чакам те - ела и ми покажи...

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??