28.07.2009 г., 12:24 ч.

Ела за кратко 

  Поезия » Друга
610 0 4

27.07.2009

 

По стъпките на мрака те догоних,

а устните ти запечатах с целувка.

И две сълзи за себе си отроних,

защото утре ще ме замениш с друга!

 

По ледници се изкачих до твоя връх,

но никога аз сам не те оставих.

Ти винаги в сърцето бил си пръв,

аз за тебе чужда си останах!

 

През кладенци от змии те достигнах,

кръвта ми вече стана на отрова

и, колкото и пъти с теб да свиквах,

отваряше ми в душата рана нова.

 

И този път дошъл си... не за дълго,

аз знам какво отдавна си очаквал.

Сега за кратко ми се полюбувай,

а после тръгвай. Знам, че тя те чака...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??