24.04.2009 г., 20:46 ч.

Елена 

  Поезия » Любовна
497 0 2

Сънуващ мечтите си, аз си представих

прозрачните струи на сто водопади,

тревата росяха, по която минавахме,

с дъждовни сълзи на лампади.


И ти бе до мен, с шепа дъжд те оплисках,

избърсах лицето ти с топла целувка,

а ти ме погледна, намусено вкисната,

но аз знаех че се преструваш.


И сетне, заслушан във стъпки отекващи

на стадо сърни и кафяви елени,

аз те прегърнах, защото трепереше,

 ... моя красива Елена.

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??