5.11.2007 г., 20:35 ч.

Елфска гора 

  Поезия » Хумористична
541 0 2

Елфска гора

 

Чуваш ли песента, далеч отвъд дърветата?

Чуваш ли безгрижния свят във въздуха?

На това място, където цари вечна хармония

отдих душата открива след тежкия ден.

Сред вековните дървета, ти се загубваш,

забравяш света, от който си дошъл

и отиваш на място, далеч от реалността.

След пъстрата поляна от летни цветя

нежни фигури танцуват своя танц,

самият вятър дава тон на мелодията,

продължена от флейтата на млад елф,

вили, самодиви и други същества,

събрали се в този свещен час

на тази поляна, където магията е всичко

на това място, забравено от света,

където духовете танцуват своя танц

в митичната елфска гора.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??