19.01.2017 г., 15:40 ч.

Елха 

  Поезия » Пейзажна
728 0 0

Как хапещо навън е!
Отрупана със сняг,
елхата е заспала,
под топъл похлупак.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??