12.08.2008 г., 11:31 ч.

Емоция 

  Поезия » Любовна
597 0 2
Когато - тогава, но нявга обаче,
това кое искаш, нищо не значи,
а това кое можеш, никак не тачиш,
тогава, отдавна, а може би вчера,
в човек се превърнах, за да я намеря,
немерих я аз, но не разбрах
какво да направя с таз моя страст,
опитах не малко да се престоря,
опитах отново да се преборя,
но силна е тя, и не е измама,
харесва ми много и липсва ми,
щом за секунда във мене я няма...

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??