12 авг. 2008 г., 11:31

Емоция 

  Поэзия » Любовная
622 0 2
Когато - тогава, но нявга обаче,
това кое искаш, нищо не значи,
а това кое можеш, никак не тачиш,
тогава, отдавна, а може би вчера,
в човек се превърнах, за да я намеря,
немерих я аз, но не разбрах
какво да направя с таз моя страст,
опитах не малко да се престоря,
опитах отново да се преборя,
но силна е тя, и не е измама,
харесва ми много и липсва ми,
щом за секунда във мене я няма...

© Ян Тра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??